Aktualno

Odličen hokejski kamp v Moravskih Toplicah + Dokončni prestopi

Da se hokejska sezona praktično nikoli na konča  že vrsto let potrjujejo v Hokejskem klubu Moravske Toplice. Že osmo leto zapored so spet pripravili hokejski kamp za otroke.Tako je to praktično za košarkarskim kampom drugi najstarejši kamp v deželi ob Muri.

Letošnja osma izvedba je pripeljala v športrni park Terme 3000 v Moravskih Toplicah rekordno število otrok. Zbralo se jih je kar trideset, tako da je bilo ob obilici hokeja še kopica  otroškega vrveža. V kampu so imeli otroke v starosti od pet do štirinajst let, udeležence pa so reazdelili v štiri skupine. Razveseljivo je spoznanje, da 

so tokratno izvedbo kampa izpeljali sami mladi in za povrh še vsi udeleženci pred nedavnim končanega  hokejskega trenerskega seminarja. Letošnjo izvedbo so nekoliko ovirale visoke temperature, a kopanje ki je sledilo hokejskim aktivnostim je ohladilo prav vse hokejske naraščajnike. V letošnjem kampu smo pogrešali katerega od vrhunskih slovenskih športnikov, ki so v preteklosti bili gostje v kampu, a to bodo popravili že v naslednji izvedbi. V klubu je namreč praksa da vedno izvedejo dva kampa, pri čemer je drugi vedno predzadnji teden v avgustu.

Vsi udeleženci so tudi tokrat dobili spominsko majico in priznanje za udeležbo v kampu, enotni so si pa bili tudi v tem, da jim avgustovska izvedba ne sme uiti.

Dokončni prestopi

Če smo pred dobrim tednom poročali o vlogah za prestop treh igralcev iz HK Triglav Predanovci v HK Lipovci, lahko tokrat poročamo, da so prestopi končani in da so Uroš Balažic, Erik Balažic in Tadej Škrilec dokončno člani HK Lipovci. Registracijska komisija pri ZHNTS je po 34. členu navedenega pravilnika izpeljala prestop, ki je dokončen, po pravilniku pa pa za nevedene pripada Triglavu odškodnina.