Aktualno

WAC-U Gregorja Fujsa 3. Mesto

Že prejšnji vikend smo poročali, da je naš ta trenutek najbolj vroč hokejist na travi Gregor Fujs z svojim klubom WAC osvojil pokalno prvenstvo Avstrije. Minuli vikend pa se je v Avstriji začel final four avstrijskega prvenstva spet z WAC-em in Fujsom. A tokrat je niz nepremagljivosti bil končan. Polfinalno srečanje WAC : HC Wien se je sicer končalo z 2:2 kljub pretežno boljši igri prvih, a tudi tu so po podaljških o zmagovalcu odločali kazenski streli, t.i. penalty shoot-out, kjer en igralec gre v igro z vratarjem iz 22-metrskega prostora. Prvi izvajalec pri WAC-u je bil ...

prav Fujs, a je strel zgrešil. Na koncu je roka zadrhtela tudi njegovim kolegom in zmage se je veselil HC Wien, Fujs pa je v nadaljevanju osvojil s klubom 3. mesto.
Gregor Fujs: "Odkrito rečeno smo razočarani, saj smo pričakovali vsaj finale. A vem, da se tudi naš niz zmag enkrat mora končati. Ne morem pa mimo dejstva, da je za mano najuspešnejša sezona: smo pokalni prvaki, tretji v prvenstvu, odigral sem vse tekme, ni bilo poškodb in vse to v klubu v katerem se odlično počutim in kjer nismo le soigralci ampak tudi prijatelji"
(jč)


Misel dneva

"Če bi imel svoje življenje, bi morda nehal govoriti o mojem."

Morda niste vedeli

Zvok je izjemno močno orodje, s katerim lahko dosežemo izjemne rezultate na fizičnem telesu. S pomočjo prenašanja vibracij gonga, tibetanskih in kristalnih pojočih posod, kristalnih glasbenih vilic lahko dosežemo popolno harmonijo naših možganskih valovanj, se prestavimo v stanje alfa, celo delta, kjer smo popolnoma sproščeni in dojemljivi za našo notranjo intuicijo. Zvok odnaša naša nepotrebna čustva in misli in nas prestavi v stanje notranjega miru, ki ga prenašamo v vsakdanje situacije.