Aktualno

1

31.12.2019, Torek

Živahno hokejsko leto

Že več krat smo omenili, da je slovenska družina hokejistov med najmanjšimi, celo na svetu. Vsega 300 registriranih hokejistvov ni garancija, da se v slovenskem hokeju na travi dogajajo hokejski presežki, a priznati moramo, da tudi pravega mrtvila ni. Letošnje leto je bilo še posebno burno z dogodki in pravega odmora med sezonama in dvoranskim in hokejem na prostem ni bilo.

 » Preberi več

2

25.12.2019, Sreda

Zelo dober uvod v dvoransko prvenstvo

V Zeleni dvorani v Puconcih se je začelo 29. dvoransko prvenstvo Slovenije v hokeju. Tokrat poteka prvenstvo prvič v izvedbi brez enega samega turnirja v športni dvorani Osnovne šole 3 v Murski Soboti, ki je vrsto let gostila celotno prvenstvo.

 » Preberi več

3

20.11.2019, Sreda

Dober turnir za Moravske Toplice, Vita Ošlaj najboljša pri U10

Po turnirju v avstrijskem Wiener Neudorfu so se teden pozneje hokejisti Moravskih Toplic odpravili še na turnir v hrvaško Zelino. Tudi tokrat so tekmovali z selekcijo U10 in U14 in z prikazanim na 3.mednarodnem ''Zelina Indoor junior cup 2019''. bili precej zadovoljni.

 » Preberi več

4

06.11.2019, Sreda

Hokejski festival v Murski Soboti

Kljub hokejskemu mrtvilu, ki velja v času po prvenstvu na prostem hokejisti na travi ne mirujejo. Praviloma se v tem času ekipe pripravljajo na igranje v dvorani in občasno sodelujejo na turnirjih v bližnji okolici.

 » Preberi več

Hokejska oprema

Smo uradni distributer opreme Dita za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, ...

каталог ив рошеNOVO/NEW   NOVO/NEW

DITA KATALOG 2017-2018
DITA KATALOG 2017-2018: PALICE

DITA KATALOG 2017-2018: ČEVELJI, VARNOST, OBLAČILA, OSTALI OPREMA

 


Klikne na spodnji link za:
VDRŽEVANJE HOKEJSKE OPREME

 

Novi albumi fotografij

Ne zamudite

FESTIVAL HOKEJA

NA TRAVI

(vir:Sobotainfo)

 


 RAZPORED DVORANA

2019-2020

 


Prepozicije dvorana 2019-2020


Imete težave z časopisi, reklamami in ostalim papirjem? Hokejisti HK Moravske Toplice ga zbiramo in zbran denar namenjamo za dobre namene. Kaj narediti? Lahko ga pripeljete do starega lovskega doma (med Moravskimi Toplicami in Tešanovci, na levi) in tam oddate. Ker so nam že več krat papir ukradli je zdaj kontejner zaklenjen. Papir se lahko pusti v bližnji stavbi ki je odklenjena in ga mi isti dan pospravimo ali pokličite Metko (031 388 250) ali Jožeta (041 610 745) in ga takoj pospravimo. Hvaležni vam bomo. Lahko pa nam pomagate tudi z prispevkom 0,5% dohodnine. Nič vas ne stane, pa kljub vsemu lahko pomagate. Več o tem na istih številkah.

Hokejski pozdrav in HVALA


ANTI-DOPING EHF

WADA

SLOADO.si


 VSAK IGRALEC MORA

IZPOLNITI TA VPRAŠALNIK!


 Preko strani e-davki lahko namenite del dohodnine za naš klub

- navodila


 PRAVILA HK M. TOPLICE


OBVEZNOST STARŠEV


NAMENITEV DELA DOHODNINE

DOC ali PDF


VIDEO VSEBINE na YouTube

KLIKNI TUKAJ ZA PRIJAVO

NA E-NOVICE

Kratke novice

14.06. V konkurenci članov je bil najboljši igralec Peter Fras. Pri članicah pa je slava pripadla družini Dervarič, saj je Petra bila najboljša igralka in strelka, Sandra pa vratarka. Igralci selekcije U13 iz Moravskih Toplic so pobrali vso smetano. Nikola Prelič je bil najboljši igralec, Luka Rantaša najboljši strelec in Matic Zrim vratar.