Aktualno

1

12.02.2020, Sreda

Finalni turnir vreden svojega imena / Sanja Zelko prva hokejistka še naslednja štiri leta

Drugi februarski vikend že tradicionalno postreže z finalnim turnirjem dvoranskega prvenstva v hokeju na travi. Letošnjo 29. izvedbo je zaznamoval izredno izenačen zadnji, finalni tekmovalni dan, ko so se ekipe merile za naslove najboljših v Sloveniji.

 » Preberi več

2

05.02.2020, Sreda

Je za Tadeja Mikolo finale izgubljen?

Za zadnji tekmovalni dan državnega prvenstva v dvoranskem hokeju pred  finalnimi tekmami bi brez pretiravanja lahko povedali, da  smo najboljšo tekmo dneva videli v kategoriji 16-letnikov. A pojdimo po vrsti.

 » Preberi več

3

29.01.2020, Sreda

Iz Bratislave z eno zmago

Potem, ko se je minuli vikend slovenska moška reprezentanca v dvoranskem hokeju  vrnila z tekem evropskega pokala iz španskega Santanderja z enim neodločenim rezultatom, je ta podaljšani vikend ženska reprezentanca sodelovala na podobnem turnirju v slovaški Bratislavi.

 » Preberi več

4

22.01.2020, Sreda

To je naša realnost

Sredina januarja je tradicionalni termin, ko se začnejo številna reprezentančna tekmovanja v dvoranskih športih, tudi v dvoranskem hokeju. Del tradicije je tudi dejstvo, da najprej začnejo z prvenstvom moški, naslednji vikend pa še ženske.

 » Preberi več

Hokejska oprema

Smo uradni distributer opreme Dita za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, ...

каталог ив рошеNOVO/NEW   NOVO/NEW

DITA KATALOG 2017-2018
DITA KATALOG 2017-2018: PALICE

DITA KATALOG 2017-2018: ČEVELJI, VARNOST, OBLAČILA, OSTALI OPREMA

 


Klikne na spodnji link za:
VDRŽEVANJE HOKEJSKE OPREME

 

Novi albumi fotografij

Ne zamudite

FESTIVAL HOKEJA

NA TRAVI

(vir:Sobotainfo)

 


 


Imete težave z časopisi, reklamami in ostalim papirjem? Hokejisti HK Moravske Toplice ga zbiramo in zbran denar namenjamo za dobre namene. Kaj narediti? Lahko ga pripeljete do starega lovskega doma (med Moravskimi Toplicami in Tešanovci, na levi) in tam oddate. Ker so nam že več krat papir ukradli je zdaj kontejner zaklenjen. Papir se lahko pusti v bližnji stavbi ki je odklenjena in ga mi isti dan pospravimo ali pokličite Metko (031 388 250) ali Jožeta (041 610 745) in ga takoj pospravimo. Hvaležni vam bomo. Lahko pa nam pomagate tudi z prispevkom 0,5% dohodnine. Nič vas ne stane, pa kljub vsemu lahko pomagate. Več o tem na istih številkah.

Hokejski pozdrav in HVALA


ANTI-DOPING EHF

WADA

SLOADO.si


 VSAK IGRALEC MORA

IZPOLNITI TA VPRAŠALNIK!


 Preko strani e-davki lahko namenite del dohodnine za naš klub

- navodila


 PRAVILA HK M. TOPLICE


OBVEZNOST STARŠEV


NAMENITEV DELA DOHODNINE

DOC ali PDF


VIDEO VSEBINE na YouTube

KLIKNI TUKAJ ZA PRIJAVO

NA E-NOVICE

Kratke novice

14.06. V konkurenci članov je bil najboljši igralec Peter Fras. Pri članicah pa je slava pripadla družini Dervarič, saj je Petra bila najboljša igralka in strelka, Sandra pa vratarka. Igralci selekcije U13 iz Moravskih Toplic so pobrali vso smetano. Nikola Prelič je bil najboljši igralec, Luka Rantaša najboljši strelec in Matic Zrim vratar.