Aktualno

1

27.05.2020, Sreda

Hokejsko prvenstvo se nadaljuje

Potem, ko je korona virus tudi na področju športa naredil pravo razdejanje  se sedaj, podobno kot na področju zdravstva, stvari precej urejajo. Tudi  pri hokejistih, ki letošnjega pomladanskega dela sploh še niso začeli.

 » Preberi več

2

20.05.2020, Sreda

Stanko Kerman: »Če nisi bil pri hokeju, nisi nič veljal.«

Tokratni moj razgovor z hokejskim zaslužnim delavcem je bil nekaj posebnega že na samem začetku. Ob prihodu me je najprej pozdravil simpatični kuža, zatem so se po dvorišču sprehajale mlade koze in kmalu se je pridružila povsem bela mačka. Svoje je dodalo čudovito vaško okolje in kmalu bi pozabil zakaj sem prišel. A tokratni gost je prepomemben, da bi ga spregledal.

 » Preberi več

3

13.05.2020, Sreda

Jože Časar, hokejski virtuoz iz Čepincev

Več krat smo omenili, da je iz Čepincev prišlo precej odličnih športnikov. Eden od takih je danes 56 letni Jože Časar, ki je v osemdesetih in devetdesetih  letih prejšnjega stoletja dodobra zaznamoval slovenski hokej na travi.

 » Preberi več

4

06.05.2020, Sreda

Vojko Vučak, zgodovinar s športno (tudi hokejsko) dušo

Tokratni razgovor je bil zame, kot avtorja prispevka res nekaj posebnega. Za sogovornika sem imel mojega učitelja iz Osnovne šole, katerega že od nekdaj zelo spoštujem. Spoštujem tudi zato, ker je bil Vojko Vučak, rojem Pucončan  ves čas ob službi predan tudi športu.

 » Preberi več

Hokejska oprema

Smo uradni distributer opreme Dita za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, ...

каталог ив рошеNOVO/NEW   NOVO/NEW

DITA KATALOG 2017-2018
DITA KATALOG 2017-2018: PALICE

DITA KATALOG 2017-2018: ČEVELJI, VARNOST, OBLAČILA, OSTALI OPREMA

 


Klikne na spodnji link za:
VDRŽEVANJE HOKEJSKE OPREME

 

Novi albumi fotografij

Ne zamudite

 

!!! NOV !!!

RAZPORED 2019/2020

 

štart 31.5.2020

 


FESTIVAL HOKEJA

NA TRAVI

(vir:Sobotainfo)

 


 


Imete težave z časopisi, reklamami in ostalim papirjem? Hokejisti HK Moravske Toplice ga zbiramo in zbran denar namenjamo za dobre namene. Kaj narediti? Lahko ga pripeljete do starega lovskega doma (med Moravskimi Toplicami in Tešanovci, na levi) in tam oddate. Ker so nam že več krat papir ukradli je zdaj kontejner zaklenjen. Papir se lahko pusti v bližnji stavbi ki je odklenjena in ga mi isti dan pospravimo ali pokličite Metko (031 388 250) ali Jožeta (041 610 745) in ga takoj pospravimo. Hvaležni vam bomo. Lahko pa nam pomagate tudi z prispevkom 0,5% dohodnine. Nič vas ne stane, pa kljub vsemu lahko pomagate. Več o tem na istih številkah.

Hokejski pozdrav in HVALA


ANTI-DOPING EHF

WADA

SLOADO.si


 VSAK IGRALEC MORA

IZPOLNITI TA VPRAŠALNIK!


 Preko strani e-davki lahko namenite del dohodnine za naš klub

- navodila


 PRAVILA HK M. TOPLICE


OBVEZNOST STARŠEV


NAMENITEV DELA DOHODNINE

DOC ali PDF


VIDEO VSEBINE na YouTube

KLIKNI TUKAJ ZA PRIJAVO

NA E-NOVICE

Kratke novice

14.06. V konkurenci članov je bil najboljši igralec Peter Fras. Pri članicah pa je slava pripadla družini Dervarič, saj je Petra bila najboljša igralka in strelka, Sandra pa vratarka. Igralci selekcije U13 iz Moravskih Toplic so pobrali vso smetano. Nikola Prelič je bil najboljši igralec, Luka Rantaša najboljši strelec in Matic Zrim vratar.