Aktualno

1

14.08.2019, Sreda

Iz Helsinkov zgolj z točko

Helsinki, organizator Olimpijskih iger leta 1952, so pred dobrim letom bili prizorišče evropskega klubskega prvenstva kategorije Challenge za moške in srečen kraj hokejistov HK Moravske Toplice, saj so z polnim izkopičkom osvojili prvo mesto in napredovali v višji kakovostni razred.

 » Preberi več

2

26.06.2019, Sreda

Evropa magnet za vse klube

Ob dejstvu, da je slovenska liga skromna in da ponuja zgolj peščico tekem je cilj vsakega kluba da se prebije do uvrstitve, ki mu nudi možnost igranja tekem evropskega pokala. Ta želja tli v naših klubih že vrsto let in je pravzaprav tisto, kar daje igralcem motivacijo za treniranje preko sezone.

 » Preberi več

3

19.06.2019, Sreda

Klubska sezona podobna minulim

Sezona igranja hokeja na travi tako na prostem kot v dvorani z letnico 2018/19 je končana. Aktivnosti so potekale po ustaljenem redu  in verjetno je takoj po koncu sezone najprimernejši čas za oceno videnja, saj so občutki še najbolj sveži.

 » Preberi več

4

12.06.2019, Sreda

Brez napredovanja a tudi brez izpada

Minuli (v delih Evrope podaljšani praznični) vikend so širom po ''stari celini'' igrali tekme evropskega pokala za klube v hokeju na travi  različnih kakovostnih razredov. Tudi letos je imela Slovenija svoja predstavnika,  saj je ekipa Lipovcev igrala v češki prestolnici Praga v močmi skupini C2, ekipa Triglava pa je bila v turški Alanyi v skupini C3.

 » Preberi več

Hokejska oprema

Smo uradni distributer opreme Dita za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, ...

каталог ив рошеNOVO/NEW   NOVO/NEW

DITA KATALOG 2017-2018
DITA KATALOG 2017-2018: PALICE

DITA KATALOG 2017-2018: ČEVELJI, VARNOST, OBLAČILA, OSTALI OPREMA

 


Klikne na spodnji link za:
VDRŽEVANJE HOKEJSKE OPREME

 

Novi albumi fotografij

Ne zamudite

FAJS RAZPORED

FAJS TABELE


Imete težave z časopisi, reklamami in ostalim papirjem? Hokejisti HK Moravske Toplice ga zbiramo in zbran denar namenjamo za dobre namene. Kaj narediti? Lahko ga pripeljete do starega lovskega doma (med Moravskimi Toplicami in Tešanovci, na levi) in tam oddate. Ker so nam že več krat papir ukradli je zdaj kontejner zaklenjen. Papir se lahko pusti v bližnji stavbi ki je odklenjena in ga mi isti dan pospravimo ali pokličite Metko (031 388 250) ali Jožeta (041 610 745) in ga takoj pospravimo. Hvaležni vam bomo. Lahko pa nam pomagate tudi z prispevkom 0,5% dohodnine. Nič vas ne stane, pa kljub vsemu lahko pomagate. Več o tem na istih številkah.

Hokejski pozdrav in HVALA


Razpored POMLAD

2018-2019

sprememba!


RAZPORED AVSTRIJA 2019

 


 


 

Ekipa HKMT po zmagi v Helsinkih

REZULTATI - EHF AltiusRT 


  Članek v Vestniku


Čestitka Sanje Kropec (ZHNTS) iz Londona ob 20 letnici


ANTI-DOPING EHF

WADA

 SLOADO.si 


 VSAK IGRALEC MORA

IZPOLNITI TA VPRAŠALNIK!


 Preko strani e-davki lahko namenite del dohodnine za naš klub

- navodila


 PRAVILA HK M. TOPLICE


OBVEZNOST STARŠEV


NAMENITEV DELA DOHODNINE

DOC ali PDF


VIDEO VSEBINE na YouTube

KLIKNI TUKAJ ZA PRIJAVO

NA E-NOVICE

Kratke novice

14.06. V konkurenci članov je bil najboljši igralec Peter Fras. Pri članicah pa je slava pripadla družini Dervarič, saj je Petra bila najboljša igralka in strelka, Sandra pa vratarka. Igralci selekcije U13 iz Moravskih Toplic so pobrali vso smetano. Nikola Prelič je bil najboljši igralec, Luka Rantaša najboljši strelec in Matic Zrim vratar.