Aktualno

1

02.09.2020, Sreda

Namesto ''Saša Fajsa'' bo začetek prvenstva

Če smo v eni od prejšnjih številk poročali, da so se pridni organizatorji tradicionalnega memorialnega mladinskega festivala ''Sašo Fajs'' ki bi naj letos doživel 14. izvedbo, in je vedno imel tudi pridih veteranskih aktivnosti, odločili, da kljub trenutnemu stanju v povezavi z pandemijo, festival izpeljejo, moramo tokrat poročati, da so se po odjavi Slovakov, v ekipi Triglava odločili, da festival letos dokončno odpade.

 » Preberi več

2

26.08.2020, Sreda

Začenjajo tudi hokejisti / HK Triglav Predanovci: ''Festival Sašo Fajs bo!''

Kot je že tradicija, so hokejisti na travi med tistimi, ki svoje prvenstvo začenjajo nekoliko pozneje. Tako je Tekmovalna komisija pri ZHNTS v mesecu juliju zapisala prvenstvo za prihajajočo sezono z oznako 2020/21.

 » Preberi več

3

19.08.2020, Sreda

Ludvik Zelko, siva eminenca slovenskega hokeja na travi

Pravzaprav bi se tokratnemu mojemu gostu moral najaviti na obisk že takoj na začetku. A sem ga namenoma pustil za konec naših razgovorov - kot poslastico. Danes 76 letni Ludvik Zelko je vso svoje življenje posvetil športu - največ hokeju na travi.

 » Preberi več

4

12.08.2020, Sreda

Andraž Nemec, blagovna znamka ljubljanskega hokeja na travi

Moj tokratni gost je Andraž Nemec. Ljubljančan, ki ima o hokeju na travi res kaj za povedati. Bil je vrhunski vratar, odličen trener, delegat na OKS, pa še kaj. Kjer se je pojavil mu ''je ratalo''. Prav zato mi je bil na seznamu za klepet že od samega začetka. Ja, škoda bi bila ne dobiti njegove poglede na hokej, saj je mož z dolgo hokejsko kilometrino.

 » Preberi več

Hokejska oprema

Smo uradni distributer opreme Dita za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, ...

каталог ив рошеNOVO/NEW   NOVO/NEW

DITA KATALOG 2017-2018
DITA KATALOG 2017-2018: PALICE

DITA KATALOG 2017-2018: ČEVELJI, VARNOST, OBLAČILA, OSTALI OPREMA

 


Klikne na spodnji link za:
VDRŽEVANJE HOKEJSKE OPREME

 

Novi albumi fotografij

Ne zamudite

 

 


Imete težave z časopisi, reklamami in ostalim papirjem? Hokejisti HK Moravske Toplice ga zbiramo in zbran denar namenjamo za dobre namene. Kaj narediti? Lahko ga pripeljete do starega lovskega doma (med Moravskimi Toplicami in Tešanovci, na levi) in tam oddate. Ker so nam že več krat papir ukradli je zdaj kontejner zaklenjen. Papir se lahko pusti v bližnji stavbi ki je odklenjena in ga mi isti dan pospravimo ali pokličite Metko (031 388 250) ali Jožeta (041 610 745) in ga takoj pospravimo. Hvaležni vam bomo. Lahko pa nam pomagate tudi z prispevkom 0,5% dohodnine. Nič vas ne stane, pa kljub vsemu lahko pomagate. Več o tem na istih številkah.

Hokejski pozdrav in HVALA


ANTI-DOPING EHF

WADA

SLOADO.si


 VSAK IGRALEC MORA

IZPOLNITI TA VPRAŠALNIK!


 Preko strani e-davki lahko namenite del dohodnine za naš klub

- navodila


 PRAVILA HK M. TOPLICE


OBVEZNOST STARŠEV


NAMENITEV DELA DOHODNINE

DOC ali PDF


VIDEO VSEBINE na YouTube

KLIKNI TUKAJ ZA PRIJAVO

NA E-NOVICE

Kratke novice

14.06. V konkurenci članov je bil najboljši igralec Peter Fras. Pri članicah pa je slava pripadla družini Dervarič, saj je Petra bila najboljša igralka in strelka, Sandra pa vratarka. Igralci selekcije U13 iz Moravskih Toplic so pobrali vso smetano. Nikola Prelič je bil najboljši igralec, Luka Rantaša najboljši strelec in Matic Zrim vratar.