Aktualno

1

17.04.2019, Sreda

Zmaga in poraz Moravskih Toplic

Letošnja sezona igranja hokeja na prostem se je začela z dvema tekmama Moravskih Toplic. Člani omenjene ekipe so v petek gostovali v sklopu avstrijske lige v avstrijski prestolnici pri ekipi WAC. Kot je znano je bil pogoj Avstrijcev za sprejem naše ekipe v svoje prvenstvo dejstvo, da Moravske Toplice gostujejo na vseh tekmeh.

 » Preberi več

2

10.04.2019, Sreda

Niko Gjergjek, motorist, kitarist in ... hokejski sodnik

Da se v zadnjih letih v slovenskem hokeju na travi stvari le spreminjajo na bolje smo že več krat omenili. Kvaliteta  hokeja se dviguje, revitalizirana je reprezentanca članov in članic, oblikovana pa je tudi kadetska reprezentanca. Za povrh pa so klubi ugotovili, da za dober hokej rabimo tudi dobre sodnike.

 » Preberi več

3

03.04.2019, Sreda

Iva Marič: ''Cilj je soditi v nizozemski ligi.''

Slovenska družina hokejistov na travi je majhna. Pravzaprav je ena najmanjših na svetu in nič ne kaže, da se bo v kratkem izrazito povečala. A če kdo misli, da se v tej športni panogi nič ne dogaja se zelo moti. 

 » Preberi več

4

27.03.2019, Sreda

Prva generalka Lipovcev uspela

Članska vrsta hokejskega kluba Lipovci je minuli vikend  sodelovala na močnem mednarodnem turnirju v organizaciji HK Mladost iz Zagreba, ki že vrsto let organizira tradicionalni turnir ''Ivo Zlatar''. Turnir je memorialni in je posvečen priznanemu hrvaškemu hokejskemu delavcu, ki je deloval tudi v Evropski hokejski federaciji.

 » Preberi več

Hokejska oprema

Smo uradni distributer opreme Dita za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, ...

каталог ив рошеNOVO/NEW   NOVO/NEW

DITA KATALOG 2017-2018
DITA KATALOG 2017-2018: PALICE

DITA KATALOG 2017-2018: ČEVELJI, VARNOST, OBLAČILA, OSTALI OPREMA

 


Klikne na spodnji link za:
VDRŽEVANJE HOKEJSKE OPREME

 

Novi albumi fotografij

Ne zamudite

KLIKNI TUKAJ ZA PRIJAVO

NA E-NOVICE

Kratke novice

14.06. V konkurenci članov je bil najboljši igralec Peter Fras. Pri članicah pa je slava pripadla družini Dervarič, saj je Petra bila najboljša igralka in strelka, Sandra pa vratarka. Igralci selekcije U13 iz Moravskih Toplic so pobrali vso smetano. Nikola Prelič je bil najboljši igralec, Luka Rantaša najboljši strelec in Matic Zrim vratar.